Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/pmbweb/domains/pmbmedia.nl/public_html/templates/pmbmedia13_8/functions.php on line 615

Service webdesign

Wij leveren een fullservice concept. 
Uw klant/ potentiele koper houdt geen rekening met de standaard 9 tot 5 uur werktijden. Bij problemen met uw website zijn wij afhankelijk van uw wensen ook buiten de standaard uren bereikbaar.

Snelheid/oplevering website

Door ons doordachte systeem kunnen wij websites heel snel leveren. Normaal gesproken kunnen wij uw website binnen een week opleveren. Indien gewenst kan de eerste versie al binnen 1 of 2 dagen online zijn.

Open-source CMS

Veel webdesigners bouwen hun eigen CM-systemen, dit heeft tot gevolg dat u aan de websitebouwer vast zit of u moet een hele nieuwe website laten bouwen. Door dat wij gebruik maken van open-source content management systemen, zit u niet aan ons vast. Er zijn veel webdesigners die kennis hebben van deze CM-systemen. Dit houdt ons scherp en onze service op een hoog niveau.

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Als u uw website laat bouwen door PMB Webdesign is uw website meer dan alleen een visitekaartje.
PMB Webdesign heeft veel kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie / SEO (Search Engine Optimization) en past deze toe tijdens het bouwen van uw website. Let op: Maar een klein deel van de webdesigners van (goede) kennis van zoekmachine optimalisatie.

Uitstraling website

Door de specialisatie in het creëren van templates / sjablonen voor meerdere soorten open-source CMS websites krijgt uw website de uitstraling die u wenst.

Up-to-date CMS

PMB Webdesign zorgt er voor dat op uw webserver de laatste versie van het content management systeem (CMS) draait. Dus alle bekende veiligheidslekken zijn gedicht. Voor Joomla maakt PMB Webdesign gebruik van de zogenaamde “Long term support” (LTS) versies. De huidige versie is 2.5.

Veiligheid

PMB Webdesign heeft alle bekende veiligheidslekken gedicht, daarnaast zijn ook nog een aantal andere belangrijke zwakke punten in Joomla verholpen. Dus wij doen heel veel om uw website en gegevens veilig te houden, echter een garantie geven kan niemand en wij helaas ook niet.

Fotografie voor op uw website

Door de ervaring op fotografiegebied kunnen wij ook voor u de foto’s verzorgen. Hierdoor kunnen wij voor u, ook op internet, de puntjes voor u op de i zetten.

Prijs 

Door gebruik te maken van open-source content management systemen kunnen wij voor u een aantrekkelijk geprijsde website bouwen met heel veel mogelijkheden, zoals: een vrij toegankelijke- en een beveiligde pagina's, eenvoudig te gebruiken foto albums, nieuwsbrieven, enz. enz.
U betaald bij ons niet per pagina of product!