Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/pmbweb/domains/pmbmedia.nl/public_html/templates/pmbmedia13_8/functions.php on line 615

PMB Webdesign is gespecialiseerd in het maken van templates/sjabloon voor Joomla. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos, het is dus mogelijk om speciaal voor u een uniek webdesign te maken.

PMB Webdesign kan u alleen het sjabloon/template leveren, maar ook de gehele website.In het geval dat u alleen een template besteld, dient u al wel Joomla op een server geïnstalleerd te hebben.

Voordelen Joomla

Joomla is een open-source CMS systeem en kan voor vrijwel elke website als basis dienen. Of het nu gaat om een website voor een grote organisatie of een brochure website.

Joomla is een eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem dat erg betrouwbaar, veilig en stabiel is. Grote groepen grotere en kleinere organisaties en bedrijven hebben een website met Joomla als basis. Dit CMS systeem is logisch opgebouwd en eenvoudig te gebruiken.  Joomla stelt u instaat om alleen of met meerdere beheerders eenvoudig artikelen/pagina’s maken, publiceren, bewerken en de volgorde van de artikelen/pagina’s te wijzigen.

Joomla is opensource en heeft dus geen jaarlijks terugkerende licentiekosten. Ook zit u niet vast aan een customized CMS dat door maar een enkele webdesigner aan te passen is.

Joomla heeft veel voordelen, maar het belangrijkste voordeel van Joomla is, dat u als eindgebruiker geen kennis nodig heeft van het ontwikkelen van een website.

Enkele voorbeelden van grote bedrijven die Joomla gebruiken zijn:United Nations, Harvard University, NS Hispeed, Veronica Magazine.Maar ook onderdelen van McDonalds, Pizza Hut, General Electric, IKEA, Holiday Inn, enz., enz. gebruiken Joomla.